maandag 14 juli 2014

Square good friends



Mijn 2de bijdrage voor Vilda Stamps
 

 SQUARE GOOD FRIENDS.




Benodigdheden:

Papier Basis kaart 10,5x14,8 cm. Stempelkarton wit 10x14,3 cm. Strookje 3x15cm. Allemaal stukjes karton in kleurtjes die bijelkaar passen. Snij of pons deze in de afmeting 3x3 cm.

Papierlijm en 3D foam, en dubbelzijdige tape

Vilda stempel: V693 tekst, V540 swirl, V697 roos, incl. stempelblok

Stempelkussen Archival zwart, Ranger distress, peeled paint,

Pons vierkant 3x3 cm, pons ster in verschillende maten

Stukje lint






Bestempel een groot gedeelte van het  stempelkarton met tekststempel in groen.

Maak allemaal vierkantjes van 3 x 3 cm. Leg deze als een puzzel naast elkaar en bestempel deze vierkantjes met archival zwart met de roos en swirl. Maakt niet uit waar de stempel komt. Straks zoek je de leukste vierkantjes uit die op het strookje naast elkaar worden geplakt.  Beink de buitenkanten van het stempelkarton en het strookje met de vierkantjes. Omlijn de kaart met een stippellijn.

Strik het lint rondom.  Het strookje schuin over de kaart vastplakken met 3 D foam. Knip of snij het overtollige eraf.   Plak dit gedeelte op de basiskaart met dubbelzijdige tape. Versier de kaart verder met uitgeponste sterretjes, en glittersteentjes naar keuze.

Heel veel plezier met maken van de kaarten.

Ik ben inmiddels helemaal gek geworden van vierkantjes. Heel veel is hiermee te bedenken. Ook je restjes papier wat je zonde vindt om weg te gooien krijgen zo een leuke bestemming. Ook is deze techniek ook heel leuk in je scrapalbum te verwerken. Lekker knippen, plakken en puzzelen.

Tip: maak al strookjes en vierkantjes op voorraad.

2 opmerkingen:

  1. Hartstikke mooi!
    Misschien een idee voor een volgende workshop in het nieuwe cursusjaar?
    Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen