zondag 23 maart 2014

Vlinder Mix en Match Botanische tuin


Het heeft even geduurd maar eindelijk weer een nieuw item op de blog. Het was een hele drukke week met veel wachtkamertjes zitten. Allemaal uren die ik anders had kunnen benutten. GRRRR!

Zoals beloofd plaats ik nu de werkbeschijving van de kaart incl. een extra project van de vlinder roze botanische tuin. 
Het is een kaart met de vouwlijn aan de bovenzijde.
kaartpapier roze: 10 x 30 cm. en 7 x 10 cm.
Aurelie papier roze roos en wit / roze vogel als oplegvel 9 x 14 cm.
Strookje vlindervellum bekleed met wit dun basispapier 3 x 9 cm.
3 cirkels uitstanzen van verschillende maat start met doorsnede 4,5 cm. wit glitter, roze rozen bedrukt,blauwe vellum vlinder.
blanco perkamentpapier 9,5 x 6,5 cm. 
Aurelie stans vlinder
multi grid 41.of een minigrid met gegolfde rand.


Stans een vlinder uit Aurelie craftlines.eu papier roze roos en uit het blanco perkamentstrookje. Vanaf de bovenkant de top van de vleugels op 1 cm. Zie voorbeeld.
Beink met roze distress stempelkussen het oplegvel en middelste cirkel en uitgestanste roze vlinder. Plak oplegvel, strook vlindervellum op de basiskaart
Blanco stukje perkamentpapier waarin als een puzzel de vlinder is ingelegd welke is uitgedrukt uit het rozen papier. De onderkant van het velleum bewerken met grid 41 door een leuke gegolfde onderkant te krijgen met ciseleren en perforeren. Dit bevestigen met brads op het stukje roze opgehoogd opplakken. Nog hoger opplakken de cirkels en versieren met glittersteentjes. 



Succes, zijn er vragen? Zin een workshop Mix&Match? Alles is mogelijk. Laat een berichtje achter op deze blog. 






Project 2 is een tag gemaakt met de restjes. 
Zoals je ziet is uit het roze rozen papier een opening van de vlinder die is gebruikt in bovenstaande kaart. Hier heb ik nu een blanco vlinder gedrukt uit aquarel papier, die is ingekleurd met verschillende kleurtjes inkt op waterbasis. 
Mix & Match geven je zoveel mogelijkheden. Oneindig. En bewaar echt elk stukje, reepje en bedenk je 2 x voor iets in de afvalemmer drukt. 
Written by:


Geen opmerkingen:

Een reactie posten