zondag 22 november 2015

Lief in Turkoois

Op deze zondag een lief kaartje gemixt met materiaal. Door de lieve afbeelding in het midden krijgt dit werkstuk een  "lieve" uitstraling. Geschikt dus om deze op zondag, de familiedag, te plaatsen.




Cardstock Turkoois scrapvel 30x30cm , bruin A5
Dessin papier uit papierblok Joy winter bloc paper 6011/0019, 3 verschillende afbeeldingen
Stans Creatable  LR0129, Nellie MFD 055 cirkels
Distress Inkt vintage Photo, incl. distress tool.
Kant, pins, brads, roosjes, glitters,
Knipvel  Nellie vintage photo
Lijm, 3 D en dots.

Werkwijze
Snijd van turkoois karton een dubbele kaart van 14x14cm en stroken van 14x8 en 10,5x5cm.
Snijd dessin papier van 13,5x 13,5 ijskristal wit,  en 2 stroken van 14x7,5cm streep  en 10x4,5cm sneeuwster grijs. Resten bewaren voor uitsnijden  bloemen met creatable LR0129.
Stans cirkel uit turkoois karton, plak hem op bruin karton en teken deze iets grote na en knip uit. In het midden uit het turkooise een open cirkel snijden met ronde mal MFD 055 de cirkel ongeveer 5 cm.
Uit knipvel Nellie’s vintage een leuke afbeelding met cirkelmal 6,2 cm uitsnijden.
Stans de bloemen uit bruin karton en design papier, pons met Nellie floral punch FLP 04 enkele turkooise takjes.
Maak de randen van het karton en papier oud met inkt. Bevestig het kant op de kaart samen met bruine brad en kant bloem. Stuk lint rondrimpelen in grote 3 dot. Vastzetten met uitgestanste bloem in brad. Plak het gesneden karton en papier en de bloemen in de juiste volgorde op samen met 3D lijm, dots, en 3 D foam.
Plak de uitgestanste creatable en uitgeknipte  LR0129 op en daartussen het uitgeknipte plaatje. Bevestig de bloemen door ze inelkaar te vlechten met spacers, brads, roosjes, en daarachter takjes Versier met bruine glitterstenen. Eigen keuze is een tekstlabeltje in turkoois.
Veel succes met maken van deze kaart.
Kai 4 Yoe

Geen opmerkingen:

Een reactie posten