woensdag 10 december 2014

Een 3 dimensionaal boompje.


Vandaag gaan we een leuk kerstboompje maken. Hierop zal ik nog een paar variaties maken, waarin het boompje verschijnt. 

Gebruikt heb ik de clear stamps van action. Niet te geloven maar €. 0,49  per velletje. Probeer er zoveel mogelijk verschillende te bemachtigen. Ze houden niet eeuwig. Maar het gebruik is een uitdaging om zoveel mogelijk kaartjes hiermee te maken. DUS????? Mijn uitdaging tot aan de kerst 2014 is zoveel mogelijk verschillende kaartjes hiermee te maken.
 
Inkijk hoe ik de distress inkt op het stempelblok plaats.







 

Stempel 3 x een grote kerstboom op aquarellpapier met watervast stempelkussen Memento of Archival of My favourite things. en inkleuren naar keuze, kan met waterverf, stiften, potloden of whatever. Ik heb deze gedaan met Distress  stempelinkt. Inkt op stempelblok verdelen en met vochtige penceel inkleuren. Groen kleur:  peeled paint, en bruin kleur: vintage photo.

Uitwrijven met water penceel. Goed laten drogen en uitknippen. Laat wel langs de kant een klein wit randje over. Vouw de bedrukte kant over de middenlijn naar binnen.
3 zijdes aan elkaar plakken 
2 cirkels een grote van doorsnede 8 cm. Groen en glitter wit doorsnede 6 cm op elkaar plakken. Cirkel aan een buitenkant plakken. Boompje op cirkel plakken. Pom ponnetje of uitgestanste ster als top.

De beschrijving van bovenstaande kaart volgt. Maak eerst een paar boompjes op voorraad. Andere kleuren, andere uitwerking. Maakt niet uit.
Ben je in het bezit van andere clear stamps met kerstafbeeldingen? Neem deze dan en gebruik je materiaal optimaal. Dat is knutselplezier en hobbyfun. 

Written by:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten